Skip to content

Over ons

Breda Promotions zoekt in opdracht naar verhalen, de waarheid en wetenschappelijk bewijs. Het ligt eraan wat de vraag is, maar we komen altijd op bijzondere plekken en ontmoeten we veel mensen.

Zo vraagt een stadswandeling opzetten waarin nieuw vakmanschap in the spotlight staat, een andere aanpak dan een pand gereedmaken voor een nieuwe bestemming. Maar of het nu over, in, boven of onder de stad gaat: eerst kijken we naar vroeger. Daar vinden we de informatie die nu ter zake doet.

Breda Promotions: DIEP GEWORTELD BREED VERTAKT

Breda Promotions is opgericht in 1992 en met een team van vaste flexwerkers zijn wij de bedenkers van concepten voor stadsvernieuwing en zijn de makers voor leuke stadswandelingen. Met humor, doortastendheid en deskundigheid maken wij van Breda een plek waar jij je thuisvoelt.

Barbara Putters, directeur van Breda Promotions: “Ik ben een rasechte Bredase en ken de stad door en door. Het is gaaf dat wij iedere dag stadwandelingen verzorgen en dat wij organisaties helpen met het zoeken naar verbinding. Met die combinatie zorgen wij voor de sociale cohesie.”

We werken onder andere voor: 

Wat we doen

Je kent ons misschien van de verrassende stadswandelingen die we al jarenlang organiseren. Dat blijven we doen. Maar Breda Promotions doet meer.

nimble_asset_BP-Iconen-1

Alles op z’n plek

Community building en placemaking

nimble_asset_BP-Iconen-2

De stad in

Stadswandelingen en beleef het nieuw vakmanschap

nimble_asset_BP-Iconen-3

Erbij zijn

Evenementen

nimble_asset_BP-Iconen-4

Op de hoogte

Stadvernieuwing en culturele trendwatching

Uitgelichte projecten

Placemaking: ervoor zorgen dat gebouwen en gebieden weer gaan leven. Innovatie en gastvrijheid zijn de pijlers waardoor overheden, ondernemers, organisaties en omwoners elkaar vinden, inspireren en mobiliseren.

nimble_asset_BP-Iconen-1

De Teruggave aan de Gasthuisvelden 11 werkt iedereen op zijn of haar manier aan wederkerigheid.

nimble_asset_BP-Iconen-1

Oude Rechtbank Sluissingel; Hoe maak je van zo’n groot gesloten en ontoegankelijk gebied een aangename woonlocatie die wordt verbonden met de stad?

Populaire stadswandelingen

Een stad, dat is een hoop stenen en veel mensen. Om een kloppend, warm en gastvrij hart erin te krijgen, vraag je Breda Promotions. Bij alles wat wij aanpakken, denken wij aan de gebruiker.

Evenementen in Breda

Evenementen waaraan wij bijdrage leveren aan de organisatie.

nimble_asset_BP-Iconen-3

La Vuelta Holanda: De 75ste editie van de Ronde van Spanje gaat van start in Nederland.

nimble_asset_BP-Iconen-3

Open Monumentendag 2020: Elk monument een leermonument.

Bel of mail en kom in contact met Breda Promotions.

076-5138753