Skip to content

Over ons

Breda Promotions zoekt naar unieke, eigenzinnige en eigentijdse verhalen van de stad die inspiratie geven voor het heden en de toekomst. Wat doen we met deze verhalen? Placemaking, community building en bijdragen aan een prettige samenleving – waarin respect, gelijkwaardigheid en vooruitgang centraal staan. We komen altijd op bijzondere plekken en ontmoeten veel mensen.

Zo vraagt een gebied gereedmaken voor een nieuwe bestemming een andere aanpak dan een stadswandeling opzetten waarin nieuw vakmanschap in the spotlight staat. Maar of het nu over, in, boven of onder de stad gaat: eerst doen we onderzoek.

Breda Promotions: DIEP GEWORTELD BREED VERTAKT

Breda Promotions is opgericht in 1992 en met een groot team zijn wij de bedenkers van concepten voor stadsvernieuwing en zijn we de makers van eigentijdse projecten, evenementen en stadswandelingen. Met humor, doortastendheid en deskundigheid maken wij van Breda een plek waar jij je thuisvoelt.

Barbara Putters, directeur van Breda Promotions: “Ik ben een rasechte Bredanaar en ken de stad van binnenuit. De constante beweging van Breda vraagt steeds een wisselende aanpak. Zo kunnen we samen werken aan de stad. Deze is van ons allemaal.”

We werken onder andere voor: 

Wat we doen

Je kent ons van de verrassende stadswandelingen die we al jarenlang organiseren. Dat blijven we doen. Maar Breda Promotions doet meer.

nimble_asset_BP-Iconen-1

Alles op z’n plek

Community building en placemaking

nimble_asset_BP-Iconen-2

De stad in

Stadswandelingen en beleef het nieuw vakmanschap

nimble_asset_BP-Iconen-3

Erbij zijn

Evenementen

nimble_asset_BP-Iconen-4

Op de hoogte

Stadvernieuwing en culturele trendwatching

Uitgelichte projecten

Placemaking: ervoor zorgen dat gebouwen en gebieden weer gaan leven. Innovatie en gastvrijheid zijn de pijlers waardoor overheden, ondernemers, organisaties en omwoners elkaar vinden, inspireren en mobiliseren.

nimble_asset_BP-Iconen-1

Community Elisabeth

nimble_asset_BP-Iconen-1

De Teruggave

nimble_asset_BP-Iconen-1

Oude Rechtbank

nimble_asset_BP-Iconen-1

De Nieuwe Mark

Bel of mail en kom in contact met Breda Promotions.

076-5138753