Skip to content

Op de hoogte

Culturele trendwatching

Alles is cultuur. Maar wat bewaren we voor de toekomst? Wat wordt straks geschiedenis? Waarmee helpen we de stad vooruit?

Breda verandert. Om van verandering een visie te maken, onderzoeken we hoe cultuur zich vertaalt naar toekomst. Dit is de basis voor stadsvernieuwing. Onze aanpak hierin kun je gerust zien als culturele trendwatching.

Stadsvernieuwing

Door de jaren heen is ons netwerk ontzettend gegroeid. Het is onze kracht geworden organisaties, overheden, bedrijven en bewoners bij elkaar te brengen. Dat doen we door aan bestaande gebouwen en gebieden nieuw elan toe te voegen. Zo verbinden we placemaking en communitybuilding.

Samen met culturele trendwatching zijn dit de woorden die horen bij een stad die zich graag wil vernieuwen. Wij denken mee in allerlei concepten voor stadvernieuwing.

Hart op de tong

Veel verhalen lijden een zwervend bestaan. We zien het als onze taak die verhalen op te halen, te bundelen en te delen. Heb je een bijzonder verhaal, deel het met ons.

nimble_asset_BP-Iconen-4

Community Elisabeth

nimble_asset_BP-Iconen-4

Relatie Breda – België

nimble_asset_BP-Iconen-4

De Nieuwe Mark

Geen heden zonder verleden, geen toekomst zonder heden.
Breda Promotions

Alles op z’n plek

Community building en placemaking

De stad in

Stadswandelingen en beleef het nieuw vakmanschap

Erbij zijn

Evenementen

Over ons

Breda Promotions is sterk in het vertellen van verhalen van de stad Breda. Wij brengen met een goed gevoel op allerlei manieren de verhalen verder. Voor stadsbezoekers, ontwikkelaars en bewoners.

We werken samen met

Bel of mail en kom in contact met Breda Promotions.

076-5138753