Vrouwen rond van Gogh


Geloof, hoop en ware liefde van een kunstschilder

In deze verrassende stadswandeling maakt u spelenderwijs kennis met de familie van Vincent van Gogh. U hoort meer over de vrouwen uit zijn leven; zijn moeder, zijn zussen, zijn tantes alsook over vrouwen waarnaar hij doorlopend ‘op jacht’ is.


Breda

Met de beroeping naar Breda van opa van Gogh als predikant in de Grote Kerk begint de geschiedenis van Vincent in Brabant. De familie wil een voorbeeld zijn maar ook bij hen wisselen goede en slechte tijden elkaar af. Tijdens de stadswandeling spelen we het ‘familiespel’ met een ondeugende knipoog naar toenmalige waarden en normen. We gaan op zoek naar in Breda verloren geraakte schildersdoeken en komen bij het woonhuis van moeder Anna van Gogh. We horen haar vaak ongeruste stem en maken kennis met Jo Bonger, de schoonzus van Vincent. Dit alles laten we bezinken met een heerlijk Vincent van Gogh biertje.


Arrangement Vrouwen rond van GoghVincent en Sien

  • Vaste kosten voor dit arrangement zijn €26,00 per persoon.
  • Het arrangement duurt ongeveer 2 uur. U wordt rondgeleid door een gids en krijgt entree tot de Grote Kerk.  We trakteren u op een biertje in een pandje met Van Gogh geschiedenis. (Minimum van 10 personen.)

Extra’s

Geprikkeld door het verhaal over Vincent en ‘zijn’ vrouwen? Lees meer! In het Miniaturen- en Poppenhuismuseum op het Begijnhof is nu ook het prachtig geïllustreerde boek ‘Vrouwen rond Van Gogh’ te koop voor €9,95.


Voorproefje, ontdek de verschillen tussen de vrouwen


Maatwerk

Heeft u wensen, vragen of opmerkingen? Laat ons met u mee denken zodat uw Vrouwen rond van Gogh arrangement perfect aansluit bij uw gezelschap.


Bel 076-5138753 of mail ons voor de mogelijkheden.