Skip to content

La Vuelta Holanda

Van 14 t/m 16 augustus 2020 kunnen we het peloton van La Vuelta verwelkomen. De eerste etappe start in Utrecht, de tweede in Den Bosch en de derde etappe in Breda. Breda is trots dat de Vuelta Breda aandoet want er is een historische band tussen de stad Breda en Spanje. Daarnaast is West-Brabant de bakermat van de wielersport.

Breda Promotions doet mee met het activatieprogramma van La Vuelta Holanda. We brengen een folder uit: Spaans Rondje Breda.

Details

Spaans rondje Breda

Met de folder Spaans rondje Breda zetten we de relatie tussen Breda en Spanje letterlijk op de kaart! De route gaat door de stad Breda, langs historische gebouwen en bijzondere kunst, door verstilde hofjes en een eeuwenoud park. Je wordt meegenomen in het echte verhaal: een serieuze verhouding tussen Breda en Spanje, dat als een kibbelend stel elkaar eigenlijk niet kan missen en heimelijk waardeert. Wie zijn de hoofdrolspelers? Een Spaanse koningin, de heren van Nassau, de koning van Spanje, een Spaanse bevelhebber, ridders in de Orde van het Gulden Vlies, stoere soldaten, een Spaanse kunstenaar en markante Bredanaars.

De folder biedt nog meer: een plattegrond, leuke weetjes, Brabantse wielergeschiedenis, interessante bezoeklocaties en foodtips!

De folder Spaans rondje Breda is vanaf medio juni 2020 verkrijgbaar bij het Miniaturen- en Poppenhuismuseum Breda: Catharinastraat 23 (poortgebouw Begijnhof), de VVV: Stadserf 2, De Teruggave: Gasthuisvelden 11.

Via deze site houden we jullie op de hoogte van de voortgang:

www.lavueltaholanda.com

Andere evenementen in Breda

Evenementen waaraan wij bijdrage leveren aan de organisatie.

nimble_asset_BP-Iconen-3

Open Monumentendag 2020: Elk monument een leermonument.

Wat we nog meer doen

Je kent ons misschien van de verrassende stadswandelingen die we al jarenlang organiseren. Dat blijven we doen. Maar Breda Promotions doet meer.

nimble_asset_BP-Iconen-1

Alles op z’n plek

Community building en placemaking

nimble_asset_BP-Iconen-2

De stad in

Stadswandelingen en beleef het nieuw vakmanschap

nimble_asset_BP-Iconen-4

Op de hoogte

Stadvernieuwing en culturele trendwatching

Voor wie

Bel of mail en kom in contact met Breda Promotions.

076-5138753